Skip to content

Vesolje človeškega telesa

Avtor: Marko Pogačnik

Del zbirke: Posebne izdaje

Kategorija: Duhovnost


  • leto izida: 2017
  • št. str.: 362
  • isbn: 9789612842543
  • cena: 21,00 EUR

O knjigi

Marko Pogačnik, kipar, soustanovitelj skupine OHO, Unescov umetnik za mir in vodja delavnic na temo zdravljenja, v knjigi odpira povsem nov pogled na Zemljo, življenje in človeka kot delec vesoljne celote. Pokaže, da je v tem dramatičnem času možna pot sožitja z bitji narave in varnega prehoda skozi labirint preobrazbe človeške civilizacije.

Recenzije

»O vilinskih bitjih govori tako resno kot o projektih skupine OHO ali o litopunkturi Zemlje. Lani je prejel naziv Unescov umetnik za mir in se pridružil umetnikom, kot so Valerij Gergijev, Zaha Hadid, Gilberto Gil. Za njim je izjemen opus knjig, razstav, mednarodnih delavnic po vsem svetu,v katerih raziskuje zdravilne procese Zemlje in nove oblike sobivanja z našim planetom. (Vesna Milek, Delo)«

O avtorju

Marko Pogačnik (1944, Kranj) je kipar, soustanovitelj skupine OHO in ustanovitelj umetniške komune Družina v Šempasu. Med drugim je oblikoval slovenski državni grb. Trenutno se posveča predvsem vodenju delavnic na temo zdravljenja in osebne preobrazbe. Lani je postal Unescov umetnik za mir.

Več o avtorju