Skip to content

Zemlja nas ljubi: ko spregovori krajina, pisma človeku Ane Pogačnik

Avtor: Ana Pogačnik

Del zbirke: Posebne izdaje

Kategorija: Duhovnost


  • leto izida: 2017
  • št. str.: 190
  • isbn: 9789612842536
  • cena: 19,00 EUR

O knjigi

Ana Pogačnik je na osnovi sodelovanja s svojim očetom Markom Pogačnikom razvila poglobljen medialni stik s pokrajino. Z leti je prepotovala mnogo dežel in pokrajin, in ko se je z njimi uglasila, je lahko prejela njihova sporočila. Knjigo sestavlja 44 »pisem«, v katerih bitja pokrajin nagovarjajo nas – človeška bitja. Ko dovolimo, da se nas njihova sporočila dotaknejo in zazvenijo v nas, jim podarimo možnost, da v nas zaživijo. Odprejo nas za nove razsežnosti bivanja in za globlji odnos do Zemlje kot zavestnega Bitja.

Recenzije

»Knjiga Zemlja nas ljubi Ko spregovori krajina: pisma človeku Ane Pogačnik (Založba Beletrina) pričakuje od bralca, da jo prebira s srcem in kot dnevno meditacijo. To so “hudi” napotki za vse, ki nimajo posebne občutljivosti kot naša avtorica, hči Marka Pogačnika, ki je prav tako avtor nekaj zelo posebnih knjig, nazadnje Vesolje človeškega telesa. (Marijan zlobec, wordpress.com)«

O avtorju

Ana Pogačnik (1973) je diplomirala iz arheologije. Nekaj časa je tesno sodelovala z očetom Markom Pogačnikom pri projektih zdravljenja Zemlje in litopunkture.

Več o avtorju